Många framträdanden

Söndag och det är inte så himla länge innan det är mars, när det riktiga vårljuset återvänder. Varit uppe ett tag och skrivit på romanen. Tvekar ibland inför det jobb man lägger ner på att skriva en bok. För mig tar det minst två år, ofta tre. Sedan ska den lanseras, det blir en turné och man hoppas att folk köper ens bok. Men är det tydligen bara deckare som går att sälja numera. Det har gått trögt att sälja självbiografin ”Spring Kent, spring!” trots att det kommit rekordmånga besökare på mina framträdanden. Kanske är det så att folk nöjt sig med att via alla reportage i pressen, nöjt sig att få ta del av mitt livsöde? De nöjer sig med att veta att jag är bipolär, har Adhd och är nykter alkoholist sedan snart sju år. Då är det ju onödigt att köpa och läsa boken.

Men skulle någon köpa ett signerat exemplar, nu till det låga priset 150 kronor, så finns böcker att hämta på Backenvägen 9 i Umeå, alternativt i Skellefteå. I ömmande fall kan vi leverera boken till dörren. Hör av er om ni vill köpa: 070-2993680 eller kent.lundholm@gmail.com

20160315_163208

 

För övrigt så tycks tron på den ”Goda hälsan” ha blivit en slags surrogatreligion, där man är beredd att betala vad som helst (till skojare) för att bli odödlig.